• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin giraffe in de savanne

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Groen, Geel, Roze
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 54 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Giraffe in de Savanne - Huren

  Er is een jongen of meisje geboren en je bent opzoek geboortebord? Dan is het Geboortebord Tuin Giraffe in de Savanne een goede keuze! Het geboortebord heeft een leuke uitstraling en is geschikt voor zowel een jongen als meisje. Benieuwd of dit geboortebord nog beschikbaar is? Bekijk de beschikbaarheid van dit product door het product in de winkelwagen te plaatsen en de gewenste huurperiode in te geven. Is dit geboortebord niet meer beschikbaar? Geen probleem, gelukkig hebben we nog genoeg andere leuke geboorteborden in ons assortiment!

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan iedereen het leuke geboortebord bekijken. Waarom een geboortebord huren bij Geboortebord-huren.nl?

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Giraffe in de Savanne

  Geen tijd om het bord op onze locatie op te halen of woon je verder weg? Kies dan eenvoudig uit één van onze bezorgopties.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Giraffe in de Savanne

  Liever het geboortebord zelf ophalen in Hengevelde (Overijssel)? Geen probleem, het ophalen van het Geboortebord Tuin Giraffe in de Savanne is helemaal GRATIS. Het bord is eenvoudig mee te nemen in iedere auto.

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen en meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde (Overijssel) aan het Wegereef 38.

  Een reservering via de website kan direct met iDEAL betaald worden. We bieden ook de mogelijkheid om contant of met een betaalverzoek te betalen bij ophalen of bezorgen. Uiteraard is het voor bedrijven mogelijk om te betalen middels een factuur.

  Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te voorzien. Bel 06-81714060 of 06-18663831.

  Hulp nodig?