• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin Baby Mickey Mouse op wolkje

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw, Geel, Zwart
  Hoogte bord 49 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 214 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Baby Mickey Mouse op Wolkje - Huren

  Helemaal weg van Mickey Mouse? Dan is dit een perfect geboortebord voor in de tuin! Hoe schattig is dit geboortebord? Daar ga je vast veel complimenten over krijgen. Bekijk snel de beschikbaarheid van dit geboortebord door het geboortebord in de winkelwagen te plaatsen en de gewenste huurperiode aan te geven. Is het bord al verhuurd? Dat kan gebeuren, maar gelukkig beschikken wij over een groot aanbod geboorteborden waardoor er altijd wel één leuk bord beschikbaar is. 

  De minimale huurperiode voor het geboortebord baby mickey mouse op wolkje is 10 dagen (= € 25,00). Langer huren? Ook dat is gewoon mogelijk. Huur een geboortebord via geboortebord-huren.nl en profiteer van vele voordelen: 

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Baby Mickey Mouse op Wolk 

  Voor een kleine vergoeding kunnen we het geboortebord eenvoudig laten afleveren op het gewenste adres. Hiervoor zijn er 2 mogelijkheden.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Baby Mickey Mouse op Wolkje 

  Geen zin in extra kosten en tijd om het geboortebord zelf op te halen? Dan kan uiteraard ook gewoon! Zonder extra kosten kunt u uw gehuurde geboortebord op onze locatie in Hengevelde op komen halen.  

  Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.

   


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde (Overijssel) aan het Wegereef 38.

  Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te voorzien.

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wel verwachten wij dat het geboortebord, in dezelfde staat als geleverd, weer wordt teruggebracht

  Hulp nodig?