• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin baby met roos leunt op fles

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Groen, Wit, Rood
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 50 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Baby met Roos Leunt op Fles - Huren

  Het is feest! De kleine is dan eindelijk geboren! Dit wil je natuurlijk aan iedereen laten weten en hoe kan dat beter dan met een leuk geboortebord en de hele tuin versierd. Dan weet je zeker dat iedereen op de hoogte is van deze bijzondere gebeurtenis. 

  Een geboortebord huren is de makkelijke variant van een geboortebord kopen. Geen gezeik met een naam op het bord maken en een paal in elkaar knutselen om deze vervolgens in de tuin te kunnen plaatsen. Nee. Onze borden worden kant en klaar geleverd en hoeven alleen nog even in de tuin gezet te worden. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal ✔ Ruim aanbod geboorteborden ✔ Naambordje met naam ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Baby met Roos Leunt op Fles

  Wij bezorgen de meeste geboorteborden door héél Nederland. Locatie maakt voor ons niet uit. We hebben de volgende twee bezorgopties tot onze beschikking: 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Baby met Roos Leunt op Fles

  Woont u in de buurt van onze vestiging? Dan is ophalen ook een optie. U kunt het geboortebord baby met roos leunt op fles GRATIS komen ophalen in Hengevelde. We zien u graag op de geplande datum!

   Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen of meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Als u uw favoriete geboortebord in de winkelwagen plaatst en de huurperiode invult, ziet u direct of het product voor de aangegeven datum nog beschikbaar is.

  Als jullie de naam van het kind weten, kan deze op de productpagina ingevuld worden. Wij leveren een gratis naambordje bij het geboortebord.

  Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde (Overijssel) aan het Wegereef 38.

  Hulp nodig?