• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin Lief olifantje met blauw naambord

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw, Grijs
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 67 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Lief Olifantje met Blauw Naambord - Huren

  Hoera, een jongetje geboren! Dat mag even goed gevierd worden. Traditioneel hoort daar een geboortebord bij zodat iedereen kan zien dat er een nieuwe bewoner in de buurt erbij is. Op zoek naar een leuk geboortebord? Dan is dit lieve en schattige olifantje op het geboortebord een goede keuze. 

  De minimale huurperiode van een geboortebord is 10 dagen (= € 25,00). Iedereen heeft op die manier de tijd om langs te komen en de kleine (en het geboortebord) te bewonderen. 

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Lief Olifantje met Blauw Naambord

  Geen zin om het geboortebord op te komen halen of woon je wat verder weg? Geen probleem, wij kunnen regelen dat het geboortebord op jouw gewenste locatie wordt geleverd. Hiervoor hebben we de volgende twee opties. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Lief Olifantje met Blauw Naambord

  Naast onze twee bezorgopties heb je ook de keuze om het geboortebord op onze locatie in Hengevelde te komen ophalen. Hier zitten GEEN extra kosten aan verbonden. Op de afrekenpagina kun je eenvoudig jouw voorkeur voor bezorgen of ophalen kiezen. 

   Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wel verwachten wij dat het geboortebord, in dezelfde staat als geleverd, weer wordt teruggebracht

  Wij leveren alle geboorteborden inclusief stevige paal.

  Als u uw favoriete geboortebord in de winkelwagen plaatst en de huurperiode invult, ziet u direct of het product voor de aangegeven datum nog beschikbaar is.

  Hulp nodig?