• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin Lief olifantje met roze naambord

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Roze, Grijs
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 67 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje

  Omschrijving

  Geboortebord Lief Olifantje met Roze Naambord - Huren

  Het is dan eindelijk zover! De kleine meid is geboren en je bent op zoek naar een makkelijke en simpele manier om een geboortebord in de tuin van de kersverse ouders te krijgen. Kopen kost vaak veel tijd en moeite, dus een geboortebord huren is dan vaak dè beste optie.

  Een geboortebord huren doe je dan bij Geboortebord-huren.nl. Wij zijn uw partner voor het huren van een geboortebord door héél Nederland. Wij hebben het grootste verhuuraanbod in geboorteborden. Genoeg keuze! Zo dus ook dit geboortebord met een lief olifantje en een roze naambord. Bekijk de beschikbaarheid van dit artikel snel en reserveer voordat het te laat is. 

  Een geboortebord huur je voor een minimale huurperiode van 10 dagen (= € 25,00). Langer huren is natuurlijk ook gewoon mogelijk. 

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Lief Olifantje met Roze Naambord

  Wij bezorgen uw geboortebord op iedere locatie waar jij maar wilt. Afhankelijk van deze locatie kun je kiezen uit één van onderstaande opties.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Wanneer u deze optie kiest, kunt u eenvoudig bestellen via onze partner: www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Lief Olifantje met Roze Naambord

  Naast onze twee bezorgopties heb je ook de keuze om het geboortebord op onze locatie in Hengevelde te komen ophalen. Hier zitten GEEN extra kosten aan verbonden. Op de afrekenpagina kun je eenvoudig jouw voorkeur voor bezorgen of ophalen kiezen. 

   Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Een grondboor of schep(je). Het geboortebord mag NIET in de grond geslagen worden doormiddel van een hamer bijvoorbeeld.

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wij gaan ervan uit dat onze geboorteborden in dezelfde staat als deze geleverd is, retour gestuurd wordt. Mochten wij onverhoopt toch schade constateren, dan zijn de kosten voor de huurder.

  Het geboortebord wordt altijd geleverd met naam en stevige paal.

  Hulp nodig?