• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin Wegwijzer Blauw

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw, Wit, Grijs
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 56 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Wegwijzer Blauw - Huren 

  Een opvallend geboortebord huren? Dan is dit een echte eyecatcher voor in de tuin van de kersverse ouders. Met het Geboortebord Wegwijzer Blauw laat je zien dat je trots bent op de geboorte van de kleine en dat mag dan tenslotte iedereen zien! Geboortebord-huren.nl is de grootste in verhuur voor geboorteborden. Bij ons regel je alles in één keer en bespaar je veel tijd! Reserveer snel dit geboortebord voordat het te laat is. 

  De minimale huurperiode voor onze geboorteborden bedraagt 10 dagen (= € 25,00), zo kan iedereen dit unieke geboortebord bewonderen. Geniet ook van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres
  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen
  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Wegwijzer Blauw

  Het geboortebord wegwijzer blauw laten bezorgen? Wij leveren onze geboorteborden door heel Nederland, wij zijn de specialist voor het huren van een geboortebord. Kies uit één van onze bezorgopties.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Wegwijzer Blauw

  Het Geboortebord Wegwijzer Blauw zelf ophalen op onze locatie in Hengevelde? Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Bij het ophalen van dit geboortebord regelen wij ook het naambordje en uiteraard een stevige paal. 

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te voorzien.

  Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde (Overijssel) aan het Wegereef 38.

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wel verwachten wij dat het geboortebord, in dezelfde staat als geleverd, weer wordt teruggebracht.

  Hulp nodig?