• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin tweeling zebra – Blauw

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw, Wit, Zwart
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 61 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Tweeling Zebra Blauw - Huren

  Wist je dat de kans op een tweeling ongeveer 1,3% is? Dat maakt de geboorte van deze tweeling extra speciaal! En dan wil je dit natuurlijk ook met een leuk geboortebord kenbaar maken. Geboortebord-huren.nl heeft ook voor tweelingen een leuk aanbod in geboorteborden verhuur. 

  Beide namen zullen op het geboortebord komen te staan. Wel zo leuk als er een tweeling is geboren! De hele buurt is met dit geboortebord direct op de hoogte van de tweeling. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo weet de hele buurt dat er een tweeling is geboren! Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres / ophalen in Hengevelde

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Tweeling Zebra Blauw

  Als er een tweeling is geboren, heb je waarschijnlijk geen tijd om vanalles nog te regelen om de tuin leuk te versieren. Geboortebord-huren.nl regelt dit allemaal voor je. Bestel via onze website en laat het geboortebord op uw gewenste locatie bezorgen. We hebben twee opties die er als volgt uit zien. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Wanneer u deze optie kiest, kunt u eenvoudig bestellen via onze partner: www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Tweeling Zebra Blauw

  U kunt GRATIS het Geboortebord Tweeling Zebra Blauw ophalen op onze locatie in Hengevelde. Wij gaan er voor zorgen dat het bord klaar staat op de afgesproken datum en tijdstip. 

   Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Klik op reserveren en bekijk direct de beschikbaarheid in de winkelwagen. Niet beschikbaar? Probeer eerst een andere tijd en anders ziet u gelijk de alternatieven. Met 50 borden hebben wij altijd een geschikt bord!

  Wij hebben een geboortebord ontwikkeld waarbij de paal van het geboortebord eenvoudig uit elkaar gehaald kan worden. Op die manier is het voor ons mogelijk om een compact pakket via de post te versturen door heel Nederland via onze partner www.geboortebord-huren.nl.

  Zeker weten! Wij beschikken over de leukste versiering voor een geboorte. Dit kan eenvoudig mee besteld worden met uw favoriete geboortebord. De versiering wordt geleverd met het gehuurde geboortebord.

  Hulp nodig?