• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin jongen op tractor met ooievaar

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw, Geel, Rood, Zwart, Geel
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 64 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Jongen op Tractor met Ooievaar - Huren

  Een geboortebord met een tractor. Of is het trekker? We laten deze discussie wel even in het midden. In iedergeval is dit een leuk en uniek geboortebord die je niet vaak ziet! Het geboortebord met een jongen op de tractor en een ooievaar achter zich. Bekijk snel de beschikbaarheid van dit geboortebord en reserveer voordat het te laat is!

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal

  ✔ Ruim aanbod geboorteborden

  ✔ Naambordje met naam

  ✔ Eenvoudig retourneren

   

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Jongen op Tractor met Ooievaar

  Het geboortebord Jongen op Tractor met Ooievaar laten bezorgen? Geen enkel probleem voor ons. Wij leveren het geboortebord inclusief naam en paal af, zodat jullie het geboortebord alleen nog maar hoeven te plaatsen. Of als jullie kiezen voor onze eigen bezorgdienst, dan plaatsen we hem ook nog voor jullie in de tuin. Grofweg hebben wij dus twee mogelijke bezorgopties: 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Jongen op Tractor met Ooievaar

  Naast dat wij de mogelijkheid hebben om uw geboortebord te bezorgen, is het ook mogelijk om deze gewoon zelf te komen ophalen op onze locatie in Hengevelde. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Zelf het geboortebord ophalen? Maak je keuze op de afrekenpagina. 

   Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Wij leveren alle geboorteborden inclusief stevige paal.

  Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde (Overijssel) aan het Wegereef 38.

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wel verwachten wij dat het geboortebord, in dezelfde staat als geleverd, weer wordt teruggebracht

  Hulp nodig?