• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Een geboortebord kopen of huren, wat is het voordeligst?

  Youri
  donderdag 14 maart 2024

  We zijn weer terug met een nieuwe en veelvoorkomende vraag die wij voor jullie gaan beantwoorden. Een geboortebord kopen of huren, met welke ben je het goedkoopst uit? Wat zijn de voor- en nadelen van kopen en huren? In deze blog gaan wij hier verder op in.

  Geboortebord met naam

  Er is een kleine opkomst en je moet op korte termijn een geboortebord regelen. Maar waar haal je zo’n bord vandaan? Vaak is er niet veel tijd om iets te regelen en daarom ben je opzoek naar een leuk bord die makkelijk en snel te regelen is. Maar dan sta je nog voor de keuze of jehet geboortebord zelf gaat kopen of er eentje gaat huren. Hoe krijg ik de naam op het bord? Laten we beginnen bij het kopen van een geboortebord, hoe gaat dit en wat zijn de voor- en nadelen?

  Geboortebord kopen

  Als je ervoor kiest om een geboortebord te kopen, dan is deze uiteraard jouw volledige eigendom. Je kunt het bord bewaren voor later als herinnering. Daarnaast is het bij sommige bedrijven mogelijk om het ontwerp volledig te personaliseren. De kosten voor het kopen van een geboortebord variëren tussen de € 50,- (voor een klein geboortebord) en de € 80,- (voor een groot geboortebord). Deze kosten zijn exclusief verzendkosten en eventuele bijkomende kosten voor de naam en/of het materiaal van het geboortebord.

  Als we kijken naar de nadelen van het kopen van een geboortebord, dan wordt een geboortebord eigenlijk altijd verkocht zonder paal. En deze heb je eigenlijk altijd nodig om het bord te kunnen plaatsen in de tuin van de kersverse ouders. Ook deze kosten zullen bij bovengenoemd bedrag opgeteld worden. Daarnaast is het bevestigen van een geboortebord aan een paal niet altijd even makkelijk. Een ander nadeel is dat het gekochte bord voor meerdere geboortes gebruikt wordt, waardoor er eigenlijk altijd hetzelfde bord in de tuin staat. Wij kunnen ons voorstellen dat je dan ook wel eens iets anders wil plaatsen in de tuin. Ook het opslaan van het geboortebord neemt ruimte in en daarnaast bestaat de kans op beschadiging van het geboortebord. Genoeg tekst, we zetten de voor- en nadelen van het kopen van een geboortebord even op een rijtje.

  Voordelen van het kopen van een geboortebord

  • Het bord kan een herinnering voor later zijn
  • Ontwerp volledig personaliseren

  Nadelen van het kopen van een geboortebord

  • Paal kopen om vervolgens te monteren aan geboortebord
  • Iedere geboorte staat er hetzelfde geboortebord in de tuin
  • Het geboortebord opslaan kost altijd ruimte en daarnaast kan het bord beschadigd raken
  • Naam bij iedere geboorte op het bord maken
  • Kosten vallen vaak hoger uit dan websites vermelden
  • Pas goedkoper nadat je hetzelfde geboortebord 5 keer hebt gebruikt

  Geboortebord huren

  Een geboortebord huren wordt steeds populairder en dat is een logische ontwikkeling als we gaan kijken naar de voordelen van het huren van een geboortebord. Dat zijn er namelijk nogal wat. Allereerst is het een milieu bewuste keuze om een bord te huren. De borden worden meerdere malen gebruikt en dit scheelt in de productie en grondstoffen. Daarnaast heeft u elke geboorte een nieuw en uniek bord in de tuin.

  Dankzij ons uitgebreide assortiment aan geboorteborden is er altijd wel een bijpassend bord beschikbaar. Bij het huren van een geboortebord heeft u geen last van ruimte te kort, want het is niet nodig om het geboortebord te bewaren. Naast dat u ruimte bespaard, bespaard u ook tijd. Het geboortebord wordt namelijk kant en klaar geleverd inclusief naam en paal en dat scheelt een hoop tijd! Ook de voor- en nadelen van een geboorteborden huren, zetten we op een rijtje.

  Voordelen van het huren van een geboortebord

  • Milieu bewuste keuze; onze geboorteborden worden vaak opnieuw gebruikt en gaan langere tijd mee. Dit is beter voor het milieu dan het eenmalig kopen van een bord om deze vervolgens weg te gooien
  • Bespaard tijd; geboortebord is kant en klaar inclusief naam en paal
  • Iedere geboorte een nieuw en uniek bord in de tuin
  • Bespaar ruimte in jouw opslag
  • Goedkopere oplossing

  Nadelen van het huren van een geboortebord

  • Na 6 keer een bord huren is het duurder dan één geboortebord kopen

  Overtuigd om een geboortebord te huren? Bekijk dan snel ons assortiment geboorteborden en reserveer een leuk bord, zonder hoge kosten!

  Uiteraard is het ook nog mogelijk om een eigen geboortebord te maken. Toch zie je dat dit steeds minder vaak gedaan wordt. De reden hiervoor is simpel. Een geboortebord maken is vaak een tijdrovende klus en daarnaast moet je hiervoor de juiste materialen hebben. Twee voorwaarden waardoor mensen vaker de keuze maken om een bord te huren. Dit is goedkoop, makkelijk en scheelt heel veel tijd.

  Om terug te komen op de hoofdvraag van deze blog. Wat is voordeliger, een geboortebord kopen of huren? Als we kijken naar de kosten van het kopen van een geboortebord dan is dat (voor een groot geboortebord) circa € 100,-. Dit is dan inclusief verzending van het bord, de naam maken op het bord en de paal. Wij verhuren onze borden voor een standaard huurperiode voor € 20,-. Als u ervoor kiest om het geboortebord bij ons te huren, dan bent u de eerste 5 keer goedkoper uit. Vanaf dat punt is het goedkoper om een bord te kopen. Waar u wel rekening mee moet houden is dat u hier extra werk mee heeft en ook altijd hetzelfde geboortebord in de tuin hebt staan. De keuze is aan u!

  Benieuwd naar de mogelijkheden om een bord bij ons te huren? Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder!

  Over de auteur

  Deze blog is geschreven door Youri van Party Verhuur Twente. Party Verhuur Twente is een verhuurbedrijf in opblaasfiguren, geboorteborden, skytubes & tenten. Party Verhuur Twente is opgericht in augustus 2022 en is gegroeid van 7 opblaasfiguren naar 17 opblaasfiguren. Daarnaast is het assortiment geboorteborden gegroeid naar meer dan 50+ borden!

  Meer blogs


  0 reacties

  Hulp nodig?