• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Een Abraham of Sarah pop huren inclusief bezorging

  Youri
  dinsdag 9 januari 2024

  Wordt er binnenkort iemand 50 jaar? Dan kun je dit niet zo maar voorbij laten gaan! Het huren van een opvallende opblaasbare Abraham of Sarah is dan een super leuk idee om de jarige mee te verassen!

  Abraham of Sarah pop huren

  Wordt er binnenkort iemand 50 jaar? Dan kun je dit niet zo maar voorbij laten gaan! Het huren van een opvallende opblaasbare Abraham of Sarah is dan een super leuk idee om de jarige mee te verassen! Kies een ludieke pop of juist eentje die sprekend lijkt op de jarige. Wij begrijpen dat het soms lastig is om de pop op onze locatie in Hengevelde op te halen en aan het einde van de huurperiode weer terug te brengen. Daarom bieden wij bij Party Verhuur Twente de mogelijkheid om deze poppen te laten bezorgen. Als service zetten wij de opblaaspop voor uw op en breken we deze weer af aan het einde van de huurperiode. Zo heb je zelf tijd over voor andere belangrijke dingen! Hoe werkt het huren van een opblaasfiguur? Je hebt een opblaasbare Abraham of Sarah nodig maar je weet niet helemaal hoe het in zijn werking gaat. Geen probleem natuurlijk. Wij hebben een eenvoudig stappenplan gemaakt hoe dit precies in zijn werking gaat. Stap 1: Ga naar onze assortimentspagina en kies je favoriete opblaasfiguur. Geef de bezorgdatum en de voorkeurstijd aan. Vergeet ook niet om versiering toe te voegen aan de bestelling. Rond vervolgens de bestelling af. Stap 2: Wij gaan voor je aan de slag om de bestelling voor je te verwerken. Wij controleren de beschikbaarheid van de pop en bekijken vervolgens of de voorkeurstijd past in de agenda. Mocht dit zo zijn dan ontvangt u vaak binnen enkele uren de bevestiging via de mail. Anders nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Stap 3: Op de afgesproken datum en tijd, staan wij op de bezorglocatie om de pop voor u op te zetten. Indien gewenst ontvang je instructies voor het opblaasfiguur en daarnaast bespreken we de tijd voor het weer ophalen van de pop. Daarna kan het feest beginnen! Stap 4: Op de laatste dag van de huurperiode op de afgesproken tijd zijn wij op locatie om de pop weer af te breken en mee te nemen. Hiervoor hoef je zelf niet aanwezig te zijn op locatie. Naderhand sturen wij een berichtje dat de pop in goede orde is opgehaald en daarmee is de cirkel rond. Deel je ervaringen met anderen!

  Hoeveel betaal ik aan bezorgkosten?

  Ja, leuk dit allemaal, maar wat betaal ik hier nou voor? Goede vraag. De bezorgkosten worden in het afrekenproces uitgerekend op basis van de bezorglocatie. Party Verhuur Twente bezorgd in heel Twente & Achterhoek. Mocht de bezorgoptie in het afrekenproces niet getoond worden, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij bespreken de mogelijkheden en zorgen altijd voor een passend aanbod.

  Waarom kiezen voor Party Verhuur Twente?

  Uiteraard zijn er meerdere aanbieders waar je een opblaasbare Abraham of Sarah kan huren, maar er zijn genoeg redenen om voor ons te kiezen:
   1. Wij hebben het complete aanbod. Van het bedrukken van een spandoek tot een opblaasfiguur. Wij hebben het allemaal.
   2. Bij ons betaal je nooit teveel. Wij zorgen altijd voor de scherpste prijs.
   3. Wij rekenen geen borg voor onze huurartikelen, je hoeft dus niet te wachten op het terugkrijgen van jouw borg.
   4. Onze artikelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, zo bent u verzekerd van het allerbeste!
   5. Wij zijn flexibel en kunnen opblaasfiguren vaak dezelfde dag nog leveren.
  Abraham Feestend huren

  Over de auteur

  Deze blog is geschreven door Youri van Party Verhuur Twente. Party Verhuur Twente is een verhuurbedrijf in opblaasfiguren, geboorteborden, skytubes & tenten. Party Verhuur Twente is opgericht in augustus 2022 en is gegroeid van 7 opblaasfiguren naar 17 opblaasfiguren. Daarnaast is het assortiment geboorteborden gegroeid naar meer dan 50+ borden!

  Meer blogs


  0 reacties

  Hulp nodig?