• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Over ons

  Hoe het begon

  Party Verhuur Twente is in augustus 2022 opgericht door twee broers; Kevin & Youri Tuinte, afkomstig uit Hengevelde. “Vanuit huis zijn we begonnen met het verhuren van 7 Abraham’s en Sarah’s. Dit ging zo goed dat we al snel konden uitbreiden in het assortiment.” Naast ons uitgebreide assortiment van 17 opblaasfiguren beschikken we nu ook over: meer dan 50 geboorteborden, de mogelijkheid om spandoeken te laten bedrukken, meer dan 35 versieringsartikelen, skytubes en easy-up partytenten. Bekijk ons volledige assortiment en reserveer snel!

  Ons Assortiment

  Verhuur Twente maakt het voor iedereen mogelijk om op een laagdrempelige manier een leuk feestje te kunnen organiseren. Zo hoeft u geen grote investeringen voor apparatuur te doen. Jullie regelen de locatie, wij regelen de rest!

  Waarom kiezen voor Party Verhuur Twente?

  Natuurlijk zijn er meerdere verhuurbedrijven waar je opblaasfiguren, e.d. kan huren, maar waarom zou je moeten kiezen voor ons? Lees het hieronder:

  1. Meer dan 500+ tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze reviews om de ervaring van onze klanten te bekijken.
  2. Wij bieden het complete aanbod. Van het bedrukken van een spandoek tot een passend opblaasfiguur. Wij hebben het allemaal!
  3. Real-time voorraadbeheer; door ons slimme systeem heb jij altijd direct inzicht in de beschikbaarheid van onze producten
  4. Bij ons betaal je nooit te veel. Wij zorgen altijd voor de scherpste prijs.
  5. Wij rekenen geen borg voor onze huurartikelen. Niet onnodig lang wachten op het terugkrijgen van de borg.
  6. Onze materialen zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt, als u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit.
  7. Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen als dat nodig is. Vandaag nog iets nodig? Een belletje is genoeg en wij  regelen het!
  Hulp nodig?